مشاوره حقوقی رایگان - تعرض به سهم بقیه وراث

سلام. پسر عموی من 300متر از بابا بزرگم خریداری کرده که قید شد از فلان زمین جنب ساختمان هامونی بعد فوت بابا بزرگم از جنب ساختمان هامونی خانه نساخته اونجا را حیاط کرده وچند متر جلوتر از خانه ساخته وجنب ساختمان هامونی را حیاط کرده و به مساحت 500متر تصرف کرده و بعد به مادرش فروخته میخوایتم بدونم با کدام ماده یا اصل میشه بهش تذکر داد و ایا میتواند چنین کار انجام بده و زیادی از سهم خود را که خریده برداره با کدام لایحه یا اصل و ماده تذکر کتبی داد؟ ممنون میشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بقیه وراث می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست رفع تصرف عدوانی یا شکایت تصرف عدوانی مطرح کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته رفع تصرف عدوانی به استناد گواهی انحصار وراثت در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.