مشاوره حقوقی رایگان - آیا زمین دارای بنا میتواند در طرح هادی قرار گیرد ؟

درمحدوده اسلام شهرتهران ملکی داشتیم با بنا که به دلایلی تخریب شد و تبدیل به زمین صاف شده درسندی هم که دارم بنا قید شده اما برای مجوز ساخت که مراجعه کردم دهیاری عنوان کردکه درطرح هادی قرارگرفته و قراراست یک گذر وفضای سبز درزمین ما تعبیه بشود درحالیکه در مسیراین گذر یکی دو آپارتمان که پشت زمین ماهست ازقبل ساخته شده وعملا امکان اجرای طرح هم نیست اما دهیاری وشورای روستا نه اعلام عدم نیاز طرح هادی میکند ونه پول متراژ قرارگرفته درطرح رامیدهد ! لطفا راهنمایی فرمایید چه باید انجام بدهم تا تکلیف این زمین سابقأ دارای ینا معلوم گردد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد مسکن می توانید موضوع را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع را ازطریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید