مشاوره حقوقی رایگان - اجرای ثبت مهریه و انتقال اموال

با سلام و احترام و خسته نباشید به تمام مسولین و وکلای محترم
در دوران عقد
زوجه از اداره ثبت مهریه اجرا گذاشته
رویه برگه نوشته لازم الاجرا خودم تحویل گرفتم.
دو هفته بعد تنها مالی که من داشتم سهم الارث پدری بود که حدودا سهم من 60میلیون میباشد ضمن اینکه من از بچگی در این منزل زندگی میکنم تا الان جای دیگه ندارم
خانم فرار از دین شکایت کرد حتی قبل از تامین خواسته
دادسرا منع تعقیب صادر کرد چون مدارکی نیاورده بود اعتراض زد پرونده رفت دادگاه اونجا گفته بود من 13 مهر 98 مهریه درخواست کردم و شوهرم 28مهر ماه انتقال رسمی داده.
برای خواهرم منع تعقیب صادر شد برای من قرار صادر کرد.
تو دفاعیه اولیه نوشتم که بخاطر خرج مخارج عروسی فروختم برم سر زندگی و در قبال فروش طلا با فاکتور رسمی که بنام خواهرم بود دریافت کردم.
خواستم بدونم من جرمی مرتکب شده ام یا با توجه رای وحدت رویه 774 فرار از دین نکردم. هنوز وقت دادگاه مهریه نرفتم تجدید نظر زدم
خواهش میکنم از وکلای عزیز راهنمایی کنید
ایا اجراییه اداره ثبت رای قطعیه یا دادگاه رای قطعی صادر کرد نباید انتقال میدادم
با تشکر فراوان
لطفا این سوال را بصورت دقیق پاسخ دهید چون من نظر همه رو خاندم بیشتر سر این

پاسخ ها :

یک وکیل

مطلب و با مسائل غير مرتبط طول و تفصيل داديد سوال در متن مغشوش گم شده
اگر مايل هستيد با شماره 09123191645 تماس بگيريد