مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب ضامن وام

سلام وقتتون بخیر بنده پارسال ضامن برادرم شدم و تا امسال هیچ کدام از اقساط خود را پرداخت نکرده و بانک تمامی حساب های بنده رو مسدود کرده است و حساب های بنده رو خالی کرده هست.از طرفی بردار بنده قصد پس دادن پول بنده رو ندارد و بعد از پرداخت یک جا وام توسط برادرم آیا بانک مبالغ برداشتی از حساب بنده رو برمیگرداند؟ اگر جواب خیر است چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
از بابت مبلغی که از حساب شما برداشت شده است شما می توانید دادخواست مطالبه وجه و خسارات به طرفیت وام گیرنده اقامه نمایید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید از برادرتون دادخواست مطالبه وجه بدهین

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پس از بازپرداخت اقساط توسط شما میتوانید
دادخواست مطالبه وجه به طرفیت بردار خود مطرح نمایید.