مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی صدا

باسلام خدمت وکلای محترم.
در خصوص یک پرونده من رفتم آگاهی استان کارشناسی صدا که آیا تایید میشود صدای من است یا خیر.
جواب کارشناسی چند روزه می آید؟
و جواب در پرونده من درج میسود یا شاکی؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بنام خدا با سلام -نظر به اینکه تقلید صدا از سوی افراد قابل تصور می باشد. علی الخصوص با دستگاهها و نرم افزار های کامپیوتری و امثالهم لذا مامورین محترم اگاهی شما را بعد از ارجاع به کارشناسی ، کارشناس محترم از شما دعوت و صدای شما را در حال ایستاده نشسته دراز کشیده و با میکروفون و بدون میکرفون و غیره می شنود و مستدلا منسب یا عدم انتساب صدا را به شما اعلام می کند و با فرض اعتراض بکارشناس می توانید با پرداخت هزینه سه نفر کارشناس نظریه سه نفری اخذ نمایید البته با صلاحدید دادگاه و زمان دقیق نمی شود =گفت ولی هر چقدر کارشناس را برای اعلام نظر تعقیب کنید موثر است هر چند اصولا محاکم وقت برای اعلام نظریه تعین می فرمایند -بلی جواب اینکه این صدا متعلق به شما هست یا نه مستدلا در پرونده ضبط می شود و برای شما نظریه کارشناسی ابلاغ می شودو می توانید در خواست کپی از نظریه کارشناسی بکنید