مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی صدای ضبط شده

سلام و عرض خسته نباشسد خدمت وکلای محترم.
خانوم من توی یه جلسه بحث خانوادگی صدامو ضبط کرده و بر همین اساس ازم شکایت رابطه نامشروع کرده. دوتا سوال داشتم اولا اینکه من به صراحت در اون جلسه نگفتم که با متهمه رابطه داشتم و آیا این اقرار حساب میشه؟
دوم اینکه قاضی صدا رو فرستاده برای کارشناسی و نظریه ناجا نوشته "به نظر میرسد صدا مشابه باشد". آیا این جوابی که دادند میتونست به این صورت باشه که صدا قطعا مربوط به شخص است؟ منظورم اینه که ایا همه جواب ها رو اینجوری مینویسند یا اگه شک داشته باشند مینویسند به نظر میرسد مشابه باشد.
تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام و احترام
در خصوص قسمت اول سوال : پاسخ : خیر هست
در رابطه با قسمت دوم سوال : پاسخ : بستگی به نظریه کارشناسی و تصمیم نهایی مقام قضایی رسیدگی کننده دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر انکار نمایید
و طبق قانون صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود و فقط اماره است که میتواند همراه با سایر ادله موجب علم قاضی بشود