مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله به دلیل عدم حضور فروشنده در دفترخانه

سلام

ما یک ملک مسکونی خریداری کردیم
در روز مقرر فروشنده در دفترخانه به دلیل این که هنوز سند تک برگش آماده نشده بود حاضر نشد و عدم حضور آن را گرفتم
بعد از یک هفته سند آماده شد و اعلام کرد که بیا بریم سند بزنیم ولی من پول رو خرج کردم و ملک دیگری خریداری کردم
آیا می توان به دلیل گرفتن عدم حضور فروشنده در دفترخانه در روز مقرر قرارداد را فسخ کرد بدون این که ضرر و زیان بدهم؟
داخل قرار داد وجه التزام روزانه 5 میلیون تومان و 400 میلیون تومان ضرر و زیان نوشته شده است.

ممنون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر بستگی به مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین دارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم اظهارنامه فسخ ارسال و سپس دعوی تنفیذ فسخ مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اصولاً به همین شکل است اما می‌بایست قرارداد شما بررسی شود که چرا تا به حال در آن یک هفته این اقدام را انجام نداده‌اید این برداشت نشود که یه وقت رضایت ضمنی داشته‌اید از این خصوص نیاز به بررسی بیشتر است