مشاوره حقوقی رایگان - عدم وازیر وجه مزایده

باسلام ملک مسکونی به مزایده گذاشته اجرای احکام و به فروش رفته و برنده مزایده ده درصد و به حساب دادگستری واریز کرده است سوالم اینجاست اگه الباقی پول رو نتواند واریز کند ده درصدش ضبط میشود و آیا میتونه درخواست کند از اجرای احکام به او یک فرصت دیگر بدهند تا پول رو جور کند؟ ممنون میشم جواب سوالم رو بدهید باتشکر

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بعد از واریز ده درصد ؛برنده مزایده باید بقیه آن را تا یک ماه از تاریخ مزایده پرداخت کند. اگر خریدار در این مدت بقیه مبلغ را نپردازد، هزینه های آگهی مجدد و… از آن برداشته می شودو بقیه اش به صندوق دادگستری واریز میشود و مزایده تکرار می شود. تحویل مال به خریدار مستلزم پرداخت کل مبلغ است.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
در صورت عدم واریز الباقی وجه بله بابت هزینه ها ضبط می شود .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام 10 درصد او ضبط نمی‌شود اما خسارات از آن 10 درصد برداشت می‌شود بله امکان رایزنی وجود دارد