مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان در بنگاه

سلام من سال 95 یک واحد آپارتمانی به متراژ 90 متر به قیمت متری 2550 تومان در بنگاه پیش خرید کردم ولی آپارتمان طبق قرارداد ساخته نشد و در سال 97 شروع به ساخت کرد که در همان ابتدای قرارداد سال 95 مبلغ 150 میلیون طی دو فرقه چک از من گرفت ولی در حال حاضر حدود 10 متر به متراژ اضافه شده که سازنده میگویید باید به قیمت روز پول بدهید در صورتی که در قرارداد کم و زیاد متراژ همان قیمت اولیه تعیین شده و من به اجبار در آخر سال 98 یک قرارداد باهاش نوشتم برای اضافه متراژ به متری 9500 و پول پارکینگ رو قرار شد نگیرن ولی الان دوباره میگویند باید پول پارکینگ و خرج اضافه ای که برای واحد کردم رو بدی و من واحد رو در اول اردیبهشت تحویل گرفته و ساکن شدم آیا الان میتوانم برای دیر کرد حدود دو سال و پول پارکینگ با توجه به اینکه دیر کرد در قرارداد نوشته شده طبق توافق طرفین شکایت کنم و سازنده به میگوید اگه شکایت کنی من طبق قرارداد مبلغ 60 میلیون حق پشیمانی رو بهت میدم بری و تو ضرر میکنی آیا می تواند همچین کاری بکند با توجه به اینکه کل مبلغ قرارداد ما 245 میلیون با پول پارکینگ بود که همان ابتدا از من 150 میلیون گرفته. باتشکر

پاسخ ها :

اضافه متراژ ملک پیش خرید شده خسارت تاخیر در تحویل آپارتمان پیش خرید آپارتمان خرید و فروش ملک