مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق الوکاله از شاکی

سلام و عرض ادب
اخیرا شاکی از من در خصوص عدم پارکینگ آپارتمان شکایت نمود. بنده نیز برای دفاع از حقم وکیل گرفتم و مبلغ 50 میلیون نیز حق الوکاله دادم. دادگاه نیز با توجه به مدارک و دفاع وکیل به نفع بنده رای صادر کرد. برای دریافت حق الوکاله طبق تعرفه چه مبلغی به بنده تعلق می گیرد. لطفا در صورت امکان یک نمونه از دادخواست مطالبه حق الوکاله از شاکی پرونده جهت ارایه به شورای حل اختلاف را ارسال فرمایید. در صورت عدم امکان ارسال آن مکان هایی که در زمینه نوشتن دادخواست مطالبه حق الوکاله فعالیت دارند، معرفی فرمایید.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در طرح دعوا تقاضای حق الوکاله و هزینه‌های دادرسی را نموده باشید بر اساس آن حکم داده می‌شود و به همان ترتیب تعلق می‌گیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیازی نیست اگر مطالبه کرده باشید خود دادگاه به شما می‌دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید