مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در گردش به راست

درجاده 3بانده با موتورسيکلت پشت سر پژو منتهی الیه سمت راست در حرکت بوده که به علت تصادف که جلوی ما و ترافیک شده خودروی پژو405 جلو به علت ترمز ناگهانی و گردش به راست داشته و من باچرخ جلو موتور ابتدا به‌ چرخه عقب سواری پژو وسپس از بغل به سپهر عقب‌ وسپس به در عقب و رکاب سواری برخورد نموده‌ وآثارش هم هست که مستقیم به چرخ عقب سواری زدم نه به سپرولی کارشناس من را مقصر کرد آيا درست است؟ شاهد هم هست.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

درود مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقصر در تصادفات رانندگی در صلاحیت افسر راهنمایی رانندگی است.