مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت بانکی امانتی

سلام ببخشیدیک سوال داشتم یک سال پیش کارت بانکی برادرم مسدودشدبرادرم ازمن کارت گرفت به بنده گفت میخوام برم سرکارصاحب کارم حقوقم رو بریزد کارت ندارم ومن دادم الان تازه ابلاغیه امده طرف از دست من شکایت کرده که پول به من داده درحالی که من اصلا خبرنداشتم که برادرم با کارت من چیکارمیکنه میخواستم بدونم من بایدچیکارکنم؟ ازشما راهنمایی میخواستم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بابد اثبات کنید کارت دست شما نبوده
دشواراست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نباید کارت خود را در اختیار دیگران قرار دهید.
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید اگر ثابت بشه دست شما نبوده از نظر کیفری مسئولیتی نخواهید داشت.