مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر مسافر خودرو

باسلام برادر من بایک نفر مسافر گیر کردن و مواد برای مسافر بوده ودر بازپرسی قبول نکرده وبعدا قبول کرده وچند نامه از رفع اتهام برادرم به دادگاه بردم وقاضی حکم 6سال 3ماه 7روز داده برادر من فقط مصرف کننده هست چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود چنانچه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید وکیل دادگستری اختیار نمایید
اگر یکی از آنها متقبل شود جرمی متوجه دیگری نیست مگر مشارکت آنها احراز و اثبات شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.