مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای اعسار

سلام یک آقایی پیمان کاری ساختمان را بر عهده گرفت بعد دریافت بیش از قرارداد کار را رها کرد و آمد درگیر هم شد کارشناس دادگستری به ما رای داد چون کار انجام شده کمتر از دریافتی بودهم کیفری هم حقوقی محکوم شد بعد 3سال در شمال با نقطه زنی دستگیر شد در دادگاه کیفری محکوم شد با توجه به شاهدانی که آورده بود برای اعسار که گفته بودن او کارگر هست و حقوق کارگری میگیرد ولی قاضی با سوال از شاهد متوجه شد کارگر که نیست چند تا کارگر هم زیر دست خود دارد که. دیه را نصف نقد نصف چک داد بعد تاریخ اعسار حقوقی رسید باز آن 2شاهد را اوردوبا گفتن این که من هیچی به نام خود ندارم با دروغ که خانه دارد ویلا دارد ماشین دارد ولی هیچ کدام به نام خودش نیست و الان رای اعسار آمده بعد 3سال دوندگی رای دادن 30میلیون ماهی 5تومن خدا میدونه که همه چی دارد ...با این که من رای کیفری را هم که شاهدش گفته بود او چند تا کارگر هم داردرا در پرونده گذاشتم و به گفته رای دادگاه کیفری توان پرداخت دارد.اگر او کارگر بود چطور به خودش اجازه داد پیمان کاری بگیرد والان هم پیمان کاری در شمال گرفته..به خدا با رای دادگاه دارم دیوانه میشم بعد 3سال دربدر دنبالش گشتم این چه حکمی هست لطفاً خواهشن راهنمایی کنیدمبلغ اعسارحقوقی هم 208میلیون هست الان میخوام به رای دادگاه اعتراض کنم چون واقعا دروغ میگوید گفته مستاجر هستم ولی من از همسایه ها هم شاهد دارم که خانه مال خودش هست زندان بود الان هم فکر کنم با سند اومده بیرون در دادگاه حقوقی به قاضی گفت مستاجرم 300پیش دادم ماهی 2میلیون اما شاهدش به قاضی گفت پول پیش نمی‌دونم چقدر هست اما می‌دونم ماهی12میلیون اجاره میدهد که متهم گفت نه 2میلیون وقاضی متهم را بیرون کرد وقتی شاهدانش به دروغ گفتن کارگر هست وامضا کردن که ماهی 9میلیون حقوق میگیرد چطور 12میلیون اجاره میدهد و با همه این ماجرااینجوری به ما رای داد30میلیون پیش و ماهی 5میلیون اعسار پذیرفته شده من باید چه کار کنم اعتراض کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را میطلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است