مشاوره حقوقی رایگان - جرم گرفتن مدارک ماشین بعد تصادف ‌وپس ندادن طبق قرار و باطل شدن بیمه نامه

با سلام به علت تصادف با کسی و مقصر بودن بیمه نامه و کارت ماشین من نزد ایشان قرار گرفت اما هیچ مدارکی از ایشان پلیس به من نداد و همان روز اول گفت ماشین را هر جا من بخواهم درست میکنم و به شما می‌گویم و اختلافی داشتیم همان روز اول که گفته بودم از بیمه استفاده میکنم اما ماشین را درست کردند و به تلفن و پیام من جواب ندادند و بعد چهار روز به ایشان مراجعه کردم تا مدارک را بگیرم گفتند مدارک را به یکی از نمایندگیها سپردند و بروید آنجا پول دهید و بگیرید که با بنده درگیر هم شدند و جراحاتی ایجاد کردند که شکایت کردم و الان بعد حدود 5 ماه مدارک را به من پس نداده و بیمه نامه حدود یک ماه پیش تمام شده و شکایت خیانت در امانت کردم که در مرحله رسیدگی می‌باشد
میخواهم بدانم درست است آیا با موضوع خیانت در امانت شکایت کردم ؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام نیاز به بررسی و توضیحات بیشتر است در صورت تمایل تماس بگیرید.