مشاوره حقوقی رایگان - ارث از دیه برادر

سلام من داییم تصادف کرده فوت شده زن و بچه هم ندارد و مادربزرگ و پدربزرگم هم فوت شدن سه تا برادر دارد که یکیشون فوت شده یکی دیگر هم سلامت عقلی ندارد و فامیلشون و و اسم پدر یکیشون تو شناسنامه فرق دارد و فقط مامان من باهاش هم فامیل هست و هم اسم پدرش یکی هست و دیه به حساب مامانم میرسد ایا می تونن اون ها بعدا شکایت کنند؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به اینکه خوار و برادر ابوینی ( از پدر و مادر یکی ) حاجب ( مانع ) ارث خواهر و برادر ابی ( از پدر یکی ) می‌گردند لذا طرح شکایت نتیجه ای در بر نخواهد داشت.