مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در جلسه ی تجدید نظر اداره کار

با سلام . بنده پرسشم اینه با توجه به اینکه من شکایتی از کارفرما داشتم و در جلسه ی اول و دوم که حضور پیدا کردم نهایتاً رای به نفع بنده صادر شد ولی من اعتراض کردم و جلسه ی تجدید نظر گذاشتن . حالا سوالم اینه اگه من نتونم در جلسه شرکت کنم آیا امکانش هست که جلسه رو تجدید کنند چون مدارکم رو در سایت اداره ی کار بارگذاری کردم و حضوری هم باید ببرم .‌چون باید مدارک رو آماده کنم ولی آماده نیست امکانش هست با نوشتن یک لایحه از اداره کار بخوام ک جلسه رو تجدید کنند؟ .واگه تجدید نکنند باید چکار کنم ؟. با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات وگفتگوی متقابل است می توانید از طریق سایت رزرو مشاوره تلفنی نمایید تا پاسخگوی شما باشم

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
درخواست تجدید جلسه و مهلت برای تقدیم مدارک کنید .
موفق باشید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
حضورا در مهلت مقرر در جلسه حاضر شوید یا لایحه دفاعیه تنظیم و ارسال نمایید