مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

قصور درامر پزشکی که منجر به فوت نوازد شد متاسفانه قاضی منع تعقیب متشاکی راصادر نموده می‌توانم دردادگاه دیگری شاکی بشم از کادر پزشکی

پاسخ ها :

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

قرار منع تعقیب قابل اعتراض هست،شکایت مجدد با همین عنوان ایراد امر مختومه داره

مهدي جعفرزاده مزاري

جناب آقای مهدي جعفرزاده مزاري :

سلام شما میتونید به منع تعقیب اعتراض کنید ولی تحت همین عنوان دوباره نمیتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر امکان اقامه دوباره دعوا وجود نخواهد داشت مگر دلیل ‌جدید داشته باشید