مشاوره حقوقی رایگان - دیه از سهم الارث

سلام ودرود...
بابت محکومیت من در دیه، آیا اگر برای پرداخت مالیات بر ارث اموال پدرم (غیرمنقول با سند عادی) وشاکی از آن مطلع است، اقدام کنم می‌تواند چه کاری انجام دهد؟
آیا طرف مقابل می‌تواند از حسابی که مربوط به پدر مرحومم بوده والان با انجام کارهای مربوط به انحصار وراثت و مالیات بر ارث اموال مرحوم پدرم خواسته باشیم تمام حسابی راکه چندسال دربانک بوده را برداشت کنیم طرف شاکی می‌تواند ممانعتی ایجاد کند برای من در قبال دیه خود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند به نسبت سهم متهم توقیف کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دیه سهم الارث شما بابت محکوم به قابل توقیف هست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان توقیف به میزان سهم الارث شما در حد دیه وجود دارد.