مشاوره حقوقی رایگان - ممنوع الخدمات شدن

من سر سرقتی که حتی چیزی هم باخودم نداشتم که سرقت کرده باشم ولی من رو بردن کلانتری و دادگاه و بعد رد مال رو متوجه نشدم ده تومن اینطوری خورد شاکی گفت ولی بلاتکلیف بودم تا شش‌ماه بعد محکومیتی که تو نامه آزادی گرفتم 3ماه و یک روز بود و 74 ضربه شلاق و رد مالی نوشته نشده بود و بعد از گذشت یکسال متوجه شدم کد ملی من بسته شده و رفتم اجرای احکام فهمیدم کسی برای من فیش گذاشته و قرار شد روز بعدش بروم ولی ترسیدم الان نمیدونم چیکار کنم تمام کارام رو هوا هست و خواهش میکنم کمکم کنید میخوام امروز برم دادگاه ولی استرس دارم کسی رو هم ندارم که کارم رو انجام بده ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اسکفیل شما را خواهند خواست و شما ملزم به معرفی خودتان هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وکیل بگیرید تا پرونده را برای شما پیگیری نماید یا حضوراً مراجعه کنید