مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از پرداخت دیه کارگر

من یک پیکان وانت 82 به نامم است وحقوق بازنشستگی وشهرما خونه سندندارد آیا درصد مقصر در فوت کارگر میشه اعسار داد وقاضی پرداخت چه حکمی میدهند میگن دوسال ازموقع فوت یا حکم ممنون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله محکوم علیه ‌میتواند دادخواست اعسار از ‌محکوم به اقامه نماید ولی دادگاه با توجه به شرایط ، ممکن است حکم اعسار صادر نماید یا صادر ننماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود چنانچه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید براساس وضعیت معیشتی محکوم علیه