مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل اموال

باسلام بنده 3دانگ از منزل مسکونی ام را بجای مهریه بنام همسرم زدم و بعدا به مشگل برخوردیم و اجرت المثل اموال و خلع ید را مطالبه کرد و بعدش دوباره بیخیال شد و باهم توافق کردیم ،با این تفاسیر که هردو در آپارتمان فوق زندگی می‌کنیم و همه تعمیرات و هزینه های ساختمان را بنده پرداخت میکنم اگر همسرم مجددا تقاضای اجرت المثل اموال را نماید آیا راه دفاعی برای بنده وجود دارد

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورتی ایشان می‌تواند از شما مطالبه اجرت المثل کند که به طریقی از جمله ارسال اظهارنامه بتواند اثبات کند رضایت برای سکونت شما در سهم خود ندارد �صیه می‌شود برای این موضوع با هم به توافق برسید و کتباً درج کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
مجددا می تواند مطالبه کند و شما باید اثبات کنید با رضایت ایشان از منافع منزل مسکونی استفاده کرده اید.