مشاوره حقوقی رایگان - حبس تعزیری

با سلام و عرض ادب

یکی از اقوام بنده توسط شکواییه وزارت علوم مبنی بر جعل مدرک تحصیلی و استفاده از آن طبق ماده 527 محکوم به تحمل یک سال حبس تعزیری درجه 6 و طبق ماده 120 حکم برائت گرفته است..
همچنین ایشان فاقد هرگونه سابقه کیفری هستند..
راهی هست که حبس ایشون تبدیل به جزای نقدی بشه یا خیر؟؟

با تشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تقلیل تخفیف یا تبدیل جزای حبس ایشان به دست شعبه صادر کننده است از آنجا پیگیری و مطالبه نمایید بهتر است با وکیل در دادراه مشورت کنید