مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو

با سلام
1 سال پیش من طلبی از شخصی داشتم ایشان به من گفتن که بابت طلب من دوعدد ماشین به من می‌دهند
پس از مدتی دو عدد ماشین از شخص ثالثی به من پیشنهاد دادند و شخص ثالث وکالت هردو ماشین را به نام من زد و من هم بعد مدتی هردو را فروختم، الان بعد از یک‌ سال آن شخص ثالث با من تماس گرفته و می‌گوید بابت آن پولی نگرفته و میخواهد از من شکایت کند، راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرف وکالت‌نامه نشانده بیع و انتقال نیست شما باید قراردادی بابت این مورد تنظیم میکردید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شخص ثالت می تواند قیمت ماشین ها را از شما بگیرد.
می توانید درخواست جلب ثالث بدهید اما به طور کلی باید به استناد مدارکی که دارید طلب خود را از طلبکار اصلی مطالبه کنید.