مشاوره حقوقی رایگان - مجهول المالک بودن ملک

با سلام و خسته نباشید،پدر من حدود 15 سال پیش زمینی به مساحت 1 هکتار به صورت قولنامه ای از شخصی در دفتر خانه خریداری کرد.که مبایعه نامه دارد و پلاک ثبتی درج شده.این زمین از یک زمین بسیار بزرگ قطعه قطعه شده و هر قطعه از سال 1310 به صورت قولنامه ای در طی این سال ها به افراد مختلف فروخته شده . و یک قطعه رو هم پدرم با مبایعه نامه و نام و اطلاعات کامل فروشنده و پلاک ثبتی به صورت قولنامه ای خریداری کرده و پدرم 5 میلیون تمام به شرط گرفتن سند توسط فروشنده نگه داشتن .پدرم بعد گذشت 3 سال از خریداری زمین با بیماری آلزایمر فوت کردن و ما 4 ورثه ادامه کار گرفتن سند رو به عهده گرفتیم .تمام مراحل گرفتن سند از جمله تهیه utm و گرفتن تمامی استعلام ها از سازمان ها و تهیه مدارک .در نهایت مرحله آخر که صدور سند از ثبت کل بود .حکم مجهول المالک به زمین ما دادن .با وجود ارائه ی تمامی مدارک و مبایعه نامه و پلاک ثبتی و حتی حضور و صحبت با شخص فروشنده و تهیه استشهاد از طریق شورای روستا،باز حکم مجهول المالک به زمین ما دادن،الآن نمی دونم چطور برای زمین سند بگیرم با این حکم.البته حکم مجهول المالک به خاطر این اینکه آخرین خریدار زمین قبل پدرم به صورت قولنامه ای اقدام به ثبت قولنامه و خرید زمین در ثبت کل نکرده .
حالا آیا راهی برای لغو حکم مجهول المالک زمین و گرفتن سند وجود دارد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

زمین در صورتی که مجهول المالک باشد انتشار آگهی شده و سپس به دنبال آن صدور سند متصور است لذا بهتر است در خصوص این زمین و بحث تخصصی ملک با وکیل دادراه مشورت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم اموال مجهول المالک در اجرای ماده 11 قانون ثبت با اموال مجهول المالک موضوع ماده 28 قانون مدنی متفاوت است که با رویت اسناد و مدارک و ادله مثبته امکان ابطال وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید دقیق و کامل بررسی کنیم

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای نیاز به بررسی دارد