مشاوره حقوقی رایگان - قطع بیمه نیروی مسلح

سلام مادرشوهرم بازنشسته ارتش بوده و دوماهه فوت کردن و فقط یک پسر دارد با سابقه پرداخت 42 سال بیمه آزاد برای پسرش و من هم تحت تکفل مادرشوهر بودم آیا بیمه ی ما قطع میشود؟ این که اگر قطع شد میشه درستش کرد و اینکه برای حقوقش چی کار کنم؟ راهنمایی میکنید

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم افرادی که در زمان حیات تحت تکفل ایشان بوده‌اند می‌توانند برای برقراری حقوق درخواست دهند