مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

باسلام خدمت شما عزیزان پس از فوت پدر5 فرزند 3 پسر 2دختر ارث میبرند از پدر 2 واحد مسکونی و اسباب خانه به جا مانده در صورتی که یکی از واحدها در زمان حیات والدین (سه دنگ واحدرابه یکی از خواهران بخشیده وسه دنگ دیگر آن واحد رابا مبلغ ناچیزی به او فروختن)در صورتی که بنده را در جریان این امور قرار ندادند وحال که پدر فوت کرده تمامی اسباب پدری را در اختیار گرفته ومدعی است که فقط حق اوست وکسی از آن وسایل سهمی نمیبرد ضمنآ من بشخصه هیچ برگه و...را امضا نکردم چون در جریان نبودم در اخر ممنون میشم موارد حقوقی و راهکاری ارایه بفرمایید.

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

انتقال در زمان حیات چون به رضایت مالکین بوده هیچ ایرادی ندارد ولی جهت اسباب و تقسیم آن میتوانید طرح دعوی کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم هر کسی در زمان حیات خود حق دارد اموال خویش را به هر صورت و به هر کسی منتقل نماید و از لحاظ قانونی مانعی ندارد اما آنچه را که در زمان حیات منتقل نکردند و یا هبه نشده است ما ترک متوفی می‌باشد و تمام وراث در آن سهم دارند از جمله اسباب و وسایل

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در زمان حیات و در سلامت عقل و روان و با اختیار انتقال داده باشد معتبر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مواردی که در حین حیات انتقال یافته غیر قابل اقدام است چرا که اصل بر صحت می باشد مگر خلاف آن ثابت شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، برای تقسیم اموال بجا مانده از مادر، نیاز به دریافت گواهی حصر وراثت ایشان میباشد