مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک در صورت تعویض کف صندوق

سلام ببخشید داداشم پژو 405 داره کف صندوق عقبش عوضه الان میگن بخشنامه هست که تعویض پلاک نمیشه شماره شاسی واتاق فابریک هست چکارکنیم راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به مرکز تعویض پلاک مراجعه و پیگیری نمایید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم بعضی از قسمت‌های ماشین در صورت تعویض ضرورت دارد که مجوز از راهور گرفته شود. در صورت عدم دریافت مجوز جرم و قابل تعویض پلاک نمی‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق پلیس راهور منطقه خود پیگیری نمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرکز تعویض پلاک موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس تعویض پلاک ملاک قرار می‌گیرد اگر مشکلی از این بابت وجود داشته باشد به شما برگه ای داده می‌شود که به همراه خودرو برید راهور مرکز استان برای بررسی اصالت خودرو

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق راهور پیگیری کنید و نهایتا معامله را فسخ کنید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

بخشنامه مذکور فراتر از ماده720 تعزیرات و قوانین راهنمایی رانندگی صادر شده و قابل ابطال است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست از طریق پلیس محترم راهور و آگاهی مجوزات لازم را اخذ نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
با‌واریز جریمه های مربوطه قابلیت تعویض پلاک وجود دارد