مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه نفقه زوجه

سلام وقتتون بخیر
نفقه و اجرت المثل چطور محاسبه میشود؟
من 20 ساله که ازدواج کردم. نفقه و اجرت المثل من حدوداً چقدر می شه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تعیین مقدار ریالی نفقه و اجرت‌المثل ایام زوجیت توسط کارشناس رسمی دادگستری صورت خواهد پذیرفت.

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

، باید به دادگاه مراجعه کرد و دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام زوجیت ارائه نمود . دادگاه صلاحیت دار برای رسیدگی به دادخواست محاسبه اجرت المثل زن ، دادگاه خانواده است . به این منظور دادگاه شرایط دریافت اجرت المثل زن را مطابق با نظر کارشناس مورد بررسی قرار می دهد