مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ مهریه

باسلام و خسته نباشید. میخواستم بپرسم در سال 60 مهریه بنده 100هزار تومان بوده و همسرم سال 86 مرحوم شدن از سال 60 تا 86 این مبلغ مهریه چقدر شده 26سال زندگی و دارای 4فرزندم اجرت المثل این 26سال زندگی چقدر میشه میشه خواهش کنم برام حساب کنید اگر ارزش داره پیگیر بشم اگرنه که هیچ چون تمام اموال همسرم رو فامیلاش خوردن منم مستاجر الان ارزش داره مبلغی میشه که بتونم باهاش زندگی کنم ممنون میشم جواب بدید..

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اجرت المثل راکارشناس رسمی دادگستری تعیین می کند.میزان مهریه شما 1,867,628,205 ریال

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اجرت المثل ایام زندگی را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
اجرت المثل را کارشناس تعیین می کند ، مهریه از اموال متوفی قابل مطالبه می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اجرت المثل ایام زندگی را کارشناس تعیین خواهد کرد و مهریه به نرخ زمان فوت متوفی محاسبه میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اموالی داشته باشد می توانید پیگیری کنید و مطالبه نمایید.
در غیر اینصورت پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت