مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام ...
پرونده مهریه و پرونده ای که برای الزام به تمکین همسرم اقدام کرده ام در شهرستان میباشد و رای برای هر دو پرونده به صورت قطعی صادر شده و همسر بنده هم در همان شهرستان است ولی بنده به خاطر شغل در تهران سکونت دارم آیا میتوانم در دادگاه همین تهران اقداماتی در رابطه با این پرونده ها انجام دهم یا باید بروم در دادگاه همان شهرستان اقدامات لازم را انجام دهم...

پاسخ ها :

سمیه مغرور

سرکار خانم سمیه مغرور :

با سلام منظور چه اقدامی است

پرسشگر :

مثلا درخواست تعدیل برای مهریه بدم یا اینکه برای الزام به تمکین دوباره از تهران دادخواست تقدیم دادگاه کنم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام. متاسفانه باید برید همون دادگاهی که حکم مهریه داده دادخواست اعسار و تقسیط مهریه بدید. البته دادخواستشا میتونید از دفتر خدمات قضایی تهران به دادگاه مربوطه ارسال ولی برای پیگیری بعدی باید برید شهرستان
برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام من مراجعه کنید
https://www.instagram.com/m_mostajeran_lawyer