مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع همسر

سلام خسته نباشین بنده متاهلم و داخل گوشیم با یک نفر داخل روبیکا چت کردم و همسرم اسکرین شات گرفته ولی شماره طرف نبوده میگه میروم تو دادگاه نشون میدهم شکایت میکنم میشه بگید شکایت کند به جاهایی میرسد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اکانت خود را حذف کنید و در دادگاه موضوع را انکار کنید.
صرف ارتباط در فضای مجازی رابطه نامشروع محسوب نمی شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال شما بزرگوار نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد از طریق سایت بابنده مشاوره تلفنی بگیرید تا یه یک راه کار درست برسید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
به استناد اسکرین شات امکان شکایت هست.
نتیجه دعوی قابل پیش بینی نیست.
محتوای پیامک ها اهمیت دارد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است شما این رابطه را سریعاً قطع نموده و به زندگیتان برگردید و نگران تهدید همسرتان نباشید زیرا قصد دارد شما را از این رابطه جدا کند نمی‌خواهد شکایت کند