مشاوره حقوقی رایگان - شکایت رابطه نامشروع همسر

سلام وقت شما بخیر ، خانمی هستم 38 ساله حدودا 4سال همسرم داره بهم خیانت می‌کنه وقتی متوجه شدم خیلی داغون شدم چون مثل تخم چشمم بهش ایمان و اعتقاد داشتم الان وضعیت زندگیم به شدت بهم ریخته ست دوتا فرزند دارم یکی هم باردار بودم و نمی‌دونستم که رفتم سراغ اون زن و زیر لگدهاش سقط جنین کردم و همسرم هیچ حمایتی ازم نکرد حتی نذاشت شکایت کنم و قول جبران داد ولی بعدش هیچ کاری برام نکرد همسرم رفته خونه مادرش و من از هردو شکایت کیفری کردم به جرم رابطه نامشروع می‌خوام ببینم با پیامک هایی که به همسرم می‌داده و این اواخر توی پیامک هاش به من فحش میداد و تهدید می‌کرده و تماس های پی در پی داشته مدام توی پیامک می‌گفت بعدا میفهمی کیو از دست دادی و.... حالا میتونم اینو اثبات کنم درضمن همسرم توی اداره هم آبروش رفت و تعهد کاری اخلاقی داده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای شکایت رابطه نامشروع نیاز به ادله اثباتی دارید که رابطه فیزیکی را ثابت کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت خود را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از متن پیامک‌ها اسکرین شات و یا عکس بگیرید به دلیل آنکه تا 6 ماه در اپراتورها ذخیره می‌ماند

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام پیامکها استعلام میشود شکایت تهدید و توهین هم بکنید