مشاوره حقوقی رایگان - رفع سوء اثر چک برگشتی

با سلام
در نبود من در ایران، مادرم چک امضا شده بنده را خرج کرده و آن طرف چک بنده را برگشت زده و شکایت حقوقی داده و اجراییه صادر کرده در سال 96. اکنون متوجه شدم نمیتوانم کارت بانکی درخواست کنم چون گفتند چک برگشتی دارم. خواستم بدونم الان که چند سال گذشته آیا شامل مرور زمان نشده؟ من چگونه میتوانم برم و درخواست چه کنم تا رفع سوء اثر بشه؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در صورتی که سه سال از تاریخ گواهی عدم پرداخت گذشته باشد میتوانید از بانک درخواست رفع سواثر کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشمول مرور زمان نمی‌شود آنچه که شما الان خسارت تاخیر تهدیه دارد �‌بایست جهت رفع آن اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مشمول مرور زمان شده است مگر اینکه وجه چک را مطالبه و از طریق دادگاه اقدام کرده باشد که در این صورت باید از طریق شعبه دادگاه موضوع را پیگیری کنید.