مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از همسر به دلیل خیانت

سلام من هفت ساله که دارم با شوهرم زندگی میکنم و دوتا دختر دارم تو این هفت سال چند دفعه از شوهرم خیانت دیدم و فهمیدم که رابطه جنسی هم داشتند و با چند نفر هر دفعه با یک خانوم عکسش رو می‌دیدم وبه خاطر بچهام زندگی کردم تا چیزی هم بهش میگفتم کتکم میزد و اصلا و به خانواده اصلا اهمیت نمیدهد بعد کثافت کاریاش قول میداد که تکرار نشود ولی باز هم تکرار میکرد الان باز متوجه شدم که یک زن صیغه کرده و اون خانوم احتمال دارد که باردار باشد من چیکار کنم میتونم ازشون شکایت کنم واقعا کلافه شدم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر صیغه شرعی کرده است هر مرد میتواند شرعاهرتعداد زن را صیغه کند و این عمل حرم نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید. اگر مدعی شد صیغه کرده و دادگاه پذیرفت می توانید به راحتی طلاق بگیرید و مهریه و سایر حقوقی مالی خود را بگیرید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تحت عنوان رابطه نامشروع قابل پیگیری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ایشان صیغه شرعی و رسمی کرده باشد که رابطه آنها شرعی است اما احقاق حق برای شما وجود دارد بستگی به این دارد که خواسته شما چه می‌باشد