مشاوره حقوقی رایگان - آزمایش دی ان ای برای اثبات نسب

سوال من در مورد وراثت هست مادر من در کودکی از پدرش توسط مادرش جدا شده و نزد خانواده ی مادری بزرگ شده... در سن 35 سالگی وقتی که دیگر نه پدر در قید حیات بوده نه مادر به دنبال پدر خود جستجو کرده وتوانسته فامیل پدری خود راپیدا کند وباب آشنایی جدیدی بین آنها برقرارشد..ومادر من شناسنامه اش را به نام پدر خود تغییر داد البته با رای دادگاه وشاهد ...الان بعداز 20 سال...عمو عمه فوت شدند وصحبت از ارث پدر بزرگی هست که نوه ها دارند پیگیری میکنندومقدارهنگفتی از این ارث به مادر من به عنوان یکی از ورثه ها خواهد رسید....اما مشکل ما اینجاست که ورثه های دیگر ادعا کردند که نه ما قبول نداریم که مادر من به عنوان ورثه باشد وبرای اثبات نسبت فامیلی باید آزمایش دی ان ای بدهد سوال من اینجاست آیا با دختر عمو یا پسر عمو وعمه میشود آزمایش دی ان ای داد یا نبش قبر لازم است؟ممنون میشم راهانمایی بفر مایید

پاسخ ها :

آزمایش دی ان ای برای اثبات نسب آزمایش دی ان ای اثبات نسب ارث