مشاوره حقوقی رایگان - مراحل اجرای حکم اداره کار

با سلام.هفته پیش حکم هیئت تشخیص اداره کار در مورد شکایت بنده از کارفرما بابت عدم پرداخت حقوق و بیمه قطعی شد و بنده در تاریخ 25 بهمن ماه به اداره کار مراجعه کردم تا نامه بگیرم برای طی روند اجرای حکم و مراجعه به دادگاه. بعد از اخذ نامه از اداره کار، اول به دفتر کل دادگاه مراجعه کردم و نامه اداره کار رو نشون دادم.گفتن باید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست رو برای دادگاه ارسال کنند.به همین جهت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کردم و دادخواست بدوی و نامه درخواست صدور اجرائیه تنظیم شد و هزینه دادرسی رو هم در دفتر خدمات قضایی پرداخت کردم.بعد ثبت دادخواست در دفتر خدمات قضایی مجددا به دادگاه مراجعه کردم جهت ادامه روند پیگیری و سیستم رو چک کردن و گفتن نامه هنوز براشون نیومده و تا ظهر همان روز پیامکی برای بنده ارسال میشود و بعد دریافت پیامک باید به دادگاه مراجعه کنم.الان دو روز گذشته ولی غیر از پیامک نظر سنجی از دفتر خدمات قضایی پیامک دیگری دریافت نکردم. الان باید چی کار بکنم.تا کی و چند روز باید منتظر دریافت پیامک از دادگاه بمونم بعد به دادگاه مراجعه کنم تا شعبه رسیدگی تعیین بشود؟ نگرانم تو این فاصله که حکم قطعی شده ولی هنوز اجرائیه دادگاه صادر نشده و شعبه رسیدگی تعیین نشده کارفرما که دو نفر هستند حساب شرکت رو خالی کنن یا هر کار دیگری که به ضرر بنده تموم بشود.ممنون میشم راهنمایی کنید که چیکار کنم و تا چند روز منتظر پیامک اولیه بمونم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پیام شما 11/27 بوده امروز که 12/22 است به من ارجاع شده ، احتمالا تا الان شعبه صادر کننده اجراییه به شما ابلاغ شده
به هر حال باید پیگیری کنید