مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو شرکت

من با نیسان شرکت چپ کردم الان شرکت هم خسارت میخواهد و هم 2ماه پول خواب ماشین گفته اگر ندهید کل سفته چهارصد میلیون اجرا میگذارم. میخواستم چه راه حل دارد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما در این حادثه مقصر بوده باشید باید نسبت به تعهدات شرکت پایبند باشید

مهسا شاه محمدی

سرکار خانم مهسا شاه محمدی :

سلام تابخشی رو بیمه پرداخت میکنه ولی ازباب تسبیب و خسارت عدم‌ نفع اگر طبق مفاد قرارداد بوده قابل مطالبه ست .بهتره به دفتر وکیل مراجعت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص در وهله اول می‌بایست به قرارداد خود رجوع کنید

اما اگر شما قصوری انجام نداده باشید به نظر بنده � عهده کارفرما می‌باشد