مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دست پلیس نیروی انتظامی

با سلام..ساعت 8:30شب در کنار جاده کمربندی یا بین المللی توقف کرده بودم. ماشین روشن بود و چراغهای ماشین هم روشن.شیشه های ماشین دودی و بالا بود. دوست دخترم ردیف عقب نشسته بود و داشتیم صحبت میکردیم. از آینه بغل سمت خودم دیدم یه ماشین سواری آروم داره میاد کنارم اومد ایست کرد و یک لحظه فکر کردم خفت گیر هستن.ناخودآگاه پام رفت روی گاز ماشین.فرار کردم ...اون ماشین هم گاز داد اومد کنارم خواست به پیچ جلوی ماشینم راه منو ببنده ،،هی اون گاز میداد هی من.،،حتی یک لحظه ترسیدم به ماشینم بزنه چون میخواست بیاد جلوی ماشین من..راه من رو ببندد و .بعد من گاز دادم ازش جلو زدم ..دیدم آژیر پلیس سرداده. هیچ گونه فرمان ایست با بلندگو هم به من نداد. منم ترسیده بودم پام روی گاز فشار دادم فرار کردم.یک 300 متر دنبالم اومد بعد دیگه نیامد.ماشین مال خواهرم هست. به نظرتون چی میشه..فکر کنم پلاک ماشین رو به احتمال زیاد گرفته باشه..اگر توقیف پلاک بزند چی میشه..؟یا شکایت کنند..ته تهش چی میشه.؟پیشاپیش ممنون میشم کامل راهنماییم کنید..

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم برای پلاک ماشین جریمه نقدی در نظر گرفته میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه بایستی مورد بررسی قرار گیرند.