مشاوره حقوقی رایگان - حبس مواد مخدر

سلام. ببخشید من دوماه پیش خونه یک بنده خدایی رفتم که مواد فروش بود و ریختن ما رو گرفتن و ما سه نفر بودیم اون دونفر سابقه داشتن و گفتن تو گردن بگیر که سابقه نداری. من گردن گرفتم و ازشون سفته گرفتم. سند گذاشتم بیرون اومدم. چند روز دیگر دادگاه نهایی هست و حکم قطعی رو صادر میکنند. میخواستم بدونم وقتی حکم رو بدهند مثلا دو سال زندان با جریمه نقدی، حتما باید زندان رو بروم یا با همین سند میتونم آزاد بشوم یا نه؟ یعنی این سند رو میشه به جای زندان گرو بزارم یا حتما باید حبس بکشم؟ ممنون اگه جواب بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بسته به تشخیص قاضی است و شرایط متهم و پرونده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی حبس بکشید و مدت محکومیت خود را در زندان سپری نمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم حتما باید دوره حبس را بگذرانید مگر آنکه از شرایط تخفیف مجازات استفاده کنید