مشاوره حقوقی رایگان - درصد غرامت آسیب دیدگی در سربازی

باسلام خدمت وکیل های عزیز
بنده سال 92 سرباز نیروی انتظامی بودم براثر یخ بندان پای من سر میخورد و می افتم زمین وسرم به زمین برخورد میکند و ضربه مغزی و جراحی تروما مغزی انجام میدهم وچندروزی هم در کما بودم میشم الان بعد از چند سال رسیدگی کردم واز شورای عالی برای خونریزی مغزی وله شدگی جمجمه 32درصد غرامت گرفتم آیامیتوانم این 32 درصد را 40 درصد کنم بارنشسته بشم یا نه میخوام بدونم وکیل بگیرم میشه کاری کرد 40 درصد بشه یانه
و32درصد غرامت تقریبا چقدر میشود؟
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

درصد غرامت آسیب دیدگی در سربازی درصد غرامت غرامت سربازی غرامت سربازی