مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ درصد غرامت نیروهای مسلح

سلام خسته نباشید خدمت کلیه وکلای عزیز
بنده دست چپم دوتا ساقش شکسته بود در تعیین غرامت نیروهای مسلح برام 2درصد در نظر گرفتن ممنون میشم پاسخ بدید غرامت 2درصد در قانون غرامت نیروهای مسلح چقدر هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود توسط کارشناس و پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه منظور دو درصد دیه کامله باشد،دیه نرخ روز را باید تقسیم بر صد وضرب در دو نمایید. که میزان آن تفاوتی در محاکم مختلف ندارد ویکسان است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

غرامت با دیه متفاوت است غرامت بر اساس قرارداد بیمه‌ای که نیروهای مسلح با شرکت بیمه دارد و بر اساس سقف بیمه به شما پرداخت خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این غرامت بر اساس سقف بیمه محاسبه خواهد شد.