مشاوره حقوقی رایگان - نوسازی و عدم پرداخت مشاعات ساختمان

با سلام ما در ساختمانی هستیم 8 واحد که مدیر ساختمان را لفظی تعیین کردند ازطرفی جلسه گذاشتند و مبلغ بالایی را برای هزینه نقاشی و درب پارکینگ قرار هست بگیرند از طرفی دربها نیاز به نقاشی ندارن و قرار شده محل مخزن آب را جابجا کنند چون جای پارکینگ یکی از مالکین را تنگ کرده .از طرفی تقریبا همه واحدها موافق ولی بنده مخالف هستم .سوال بنده این هست آیا میتوانم بنده شکایت کنم به دلیل جابجایی منبع آب و عدم رضایت بنده .از طرفی مدیر ساختمان که صورت جلسه ای هم ندارن و بدون مدرک مثلا مدیر شدن بنده را تهدید کردن که اگر پول ندم از من شکایت میکنن ممنونم از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای هزینه های غیر ضروری نمی توانند همه ساکنین را الزام کنند.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندا ت وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریقق سایت تماس بگیرید