مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک

ازیکی ازبستگان ملکی راخریداری کردیم ودربنگاه خودش قولنامه نوشتیم وامضاکردیم، اماقولنامه رانگرفتم، حالا امده قولنامه رادستکاری ومطالبی رااضافه کرده، رسید پول موجوداست اماقولنامه را نمی دهد. میتوانیم ادعای جعل وکلاهبرداری کنیم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان ادعای جعل وجود دارد
توسط کارشناس تعیین خواهد شد

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود.
این ادعای تان را اگه بتونید اثبات کنید جرم جعل تحقق یافته است.
با اظهارنامه اول قولنامه را مطالبه کنید.
اصولا باید در روز معامله، پس از امضا کمسیون رو پرداخت کنید و همون موقع نسخه خودتون را مطالبه کنید.
اگر نسخه رو همون موقع نداد بگید زنگ میزنم 110 تا بیاید صورتجلسه کند و بدون دریافت نسخه خودتون یا ابطال تمام نسخه های قولنامه محل رو ترک نکنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله اگر چیزی به شما نسبت داده شده است می‌توانید ادعای جعل داشته باشید