مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه پول از وکیل

برای تصادف وکیل خواستیم بگیریم ولی وقتی کروکی تصادف را نشانش دادیم گفت که مقصر ما هستیم ولی گفتیم سر صحنه تصادف نبودیم و میخاهیم کارشناس بگیریم شاید مقصر نباشیم و وکالتمان را قبول کرد ولی باز هم مقصر شدیم ایا هزینه ای که برای وکالت دادیم و کاری هم انجام نشد میتوانیم پولمان را پس بگیریم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تعهد وکیل تعهد به نتیجه نیست
وکیل مکلف است تمامی راه‌های قانونی را برود صرف نظر از نتیجه نهایی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر وکالت به وسیله است نه نتیجه
اینکه وکیل بگیرید دلیل نمی شود حتی مقصر نشوید با توجه به اینکه همکار محترم فرموده اند مقصرید هیچ مبلغی قابل عودت نبوده و چه بسا باقی مانده حق الوکاله هم قابل دریافت است

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود بر شما.
هر توافقی که با وکیل کرده اید همان ملاک عمل است. اصولا عمل وکیل تعهد به وسیله است نه تعهد به نتیجه.
اگر قول داده که 100 درصد نتیجه می گیره و حق الوکاله رو منوط به نتیجه کردید خب می تونید اقدام کنید برای پس گرفتن مبلغی که دادید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندا ت وگفتگوی متقابل دارد می توانید از طریقق سایت تماس بگیرید