مشاوره حقوقی رایگان - مرگ مشکوک پدر

سلام پدرم پارسال یکی از دوستاش میاد دنبالش و به پدرم میگه بیا بریم من بار دارم تو هم همراهم باش پدرم میرود و تو راه انگارماشین چپ میکند و برگه پزشک قانونی علت فوت پدرم رو زده بر اثر دفعات متعدد به جسم سخت...دوست پدرم هیچیش نشده و ماشین هم خاور بوده ماشین هم فقط شیشه جلوش شکسته راننده و ماشین چیزی نشدن فقط پدر من فوت کرده و اون جایی ک این اتفاق افتاده دوست پدرم به خانواده خودش زنگ زده اومدن اما به ما بعد از چند ساعت خبر دادند. من راجع به این موضوع خیلی شک دارم ...وقتی پدرم سردخونه بود دیدیمش کوچکترین خراشی روی صورت و بدنش نداشت اما پزشک قانونی زده بود بر اثر صدمات متعدد به جسم سخت...حتی بیمارستانی که پدرم رو برده بودن گفتن ما وسایلارو به دادیم به دوستاش اون ها هم فقط انگشترش رو دادن بقیه چیزایی پدرم رو ندادن من واقعا خیلی مشکوکم توروخدا راهنماییم کنید چی کار باید بکنم یعنی چی صدمات متعدد به جسم سخت‌؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید شکایت نمایید تا ‌موضوع بررسی گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود