مشاوره حقوقی رایگان - ارث فرزند خوانده

سلام وقتتون بخیر،من فرزند خوانده بودم و ثبت در شناسنامه ی پدر و مادرم،بعد فوت پدرم پسر عموهام از منم شکایت کردن که ارث عموی ما متعلق به ما هست نه تو.
بعد 5سال دادگاه ندونسته از من امضای استرداد گرفتن الان بعد تقریبا یک سال برای مادرم ابلاغیه اومده که باید ارث رو با وراث تقسیم کند.
سوال من این که تکلیف شناسنامه ی من این وسط چی میشود الان باطل شده مسدود شده یا قرار هست بشود؟
وقتی اسم من تو شناسنامه ی پدرم هست این ها چطور انحصار وراثت گرفتند؟
چرا هیچ ابلاغیه یا پیامکی برای من نیومد تا الان
ممنون میشوم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
فرزندخوانده از پدرخوانده ارث نمی برد
در مورد ابطال شناسنامه به اداره ثبت مراجعه نمایید