مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه وکیل

سلام وقتتون بخیر،مشکلی دارم ک خیلی ذهنم رو درگیر کرده سپاسگزار میشم راهنمایی کنید.
برای دوپرونده حقوقی وکیل اختیار کردم و باوکیل 15تومن قرارداد نوشتیم نصف ابتدا پرداخت شد جناب وکیل برای ادامه پرونده به من گفتن مابقی حق الوکاله پرداخت کنم که انجام بدهند که گفتن شما 10دیگر واریز کن که سرجمع میشه 20میلیون چون ایشون آشنا بودن من بدون سوالی براشون واریزکردم بعدپرداخت ازشون خواستم لطف کنند که وکالت نامه رو برای من ارسال کنند که بتونم ازطرف بدهکار که محکوم شده این هزینه هارو هم مطالبه کنم که وکیل بامن بسیارتندبرخورد کرد وحتی به دفترشون هم مراجعه کردم حاضر نشدن به من بدهند علت نمیدونم چی هست.
رای دادگاه قطعی شده چندهفته قبل خواستم که اجراییه بزنند که گفتن انجام شده امروز پیگیری کردم هیچ کدوم از کار ها رو انجام ندادن.وکیل بنده کارام رو یا انجام نمیدن یا باکلی پیگیری خودم باتاخیر انجام میدهند بخوام عزل کنم خب من یک هزینه ای کردم و برای من ضرر هست چون باز هم خودم باید پیگیر کارای قضایی باشم .
قراردادی که باوکیل نوشتم برج 4 بود به صورت دستی ولی رمز ثنا و امضای الکترونیک هم گرفتند چطوری میتونم وکالت نامه رو دربیارم و به نظر شماچه کاری درسته هست که درحال حاضر انجام بدهم؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای به ایشان ارسال و درخواست کنید کپی وکالتنامه الکترونیک را برای شما نیز ارسال کنند