مشاوره حقوقی رایگان - عدم تبعیت دادگاه حقوقی از رای دادگاه کیفری

باسلام:حسب ماده18قانون آیین داردرسی وآراء رویه قضایی دادگاه شعبه125عمومی حقوقی تهران ودادگاه شعبه59تجدیدنظرتهران چنانچه دادگاه حقوقی تبعیت ازحکم کیفری ننمود،چه باید کرد؟ونتیجه آن چه خواهدشد؟ وآیاعدم تبعیت ازماده ذکرشده موجب نقض حکم دادگاه حقوقی میشودیاخیر،چگونه؟ باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی دادنامه صادره است
در همه موارد دادگاه حقوقی مکلف به تبعیت نیست
تبعیت دادگاه حقوقی از دادگاه کیفری ، بستگی به موضوع دارد