مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه به دلیل اعتیاد زوج در گذشته

سلام من و خانومم یک سالی هست عقد کردیم و طداشتیم و زیر یک سقف نرفتیم. من مصرف ماریجوانا و سیگار داشتم این خانم من رو نمیخواد و همین امر رو بهانه کرده اگه صبر کنیم تا تست گل منفی در بیاد ایشون میتونی با مهریه جدا بشود باز هم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
همسر شما برای اینکه طلاق بگیرد باید بتواند عسر و حرج خود را اثبات کند که اعتیاد هم می تواند از موارد آن باشد.
مهریه در هر حال قابل مطالبه است و دلیل نمی خواهد.